Форма за подаване на сигнал за нарушение


Уважаеми колеги и партньори,

Сдружение "Планини и хора - асоциация на планинските водачи в България" призовава всички свои членове, практикуващи планински водачи и граждани да бъдем активни и да съблюдаваме за спазването на законите в държавата ни.
Отдавна е в сила НАРЕДБА No 3 от 7 март 2016 г. за образованието, практическата подготовка и професионалната квалификация, необходими за придобиване на правоспособност за упражняване на професията „Планински водач“ в България. Тя описва точните правила, които определят кой има право да практикува професията и да води групи в планината. За съжаление продължава практиката да се наемат или самонаемат НЕквалифицирани за професията планински водачи. Това може да доведе до нежелани инциденти в планината. Освен това води до намаляване авторитета на професията, нелоялна конкуренция и е явно неспазване на закона!
С тази форма даваме възможност да подадете сигнал за забелязано нарушение.
Ще прегледаме сигнала ви и ще го публикуваме в сайта (без личните ви данни). Ще го препратим към съответните държавни органи за проверка. Ако сте посочили валидна електронна поща, след изпращането на сигнала ще получите потвърждение за получаването му. Ако получим отговор от проверяващите държавни органи, ще го публикуваме на същата страница под сигнала ви.


ДАННИ ЗА СИГНАЛА
Вашето име и фамилия

*

Имейл

*

Телефон за връзка
Място на нарушението

*

Дата и време в денонощието

*

Повече описание

*

Снимка


Изисквания към файловете:
Файлово разширение: jpg / jpeg / gif / png
Големина на файла: max 5 MB
Линк към видео/сайт/профил
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
Брой туристи в групата
Брой водачи
УСЛОВИЯ ЗА ПОДАВАНЕ НА СИГНАЛИ
Прочетох и приемам условията

*
- Чрез изпращането на този сигнал Вие декларирате, че приемате условията за подаване на сигнали за нарушения чрез Сдружение "Планини и хора - асоциация на планинските водачи в България". Запознайте се с тях ТУК.
- Полетата маркирани със звезда (

*

) са задължителни.
- Вашето име, E-mail и телефон са необходими за да е валиден сигнала. Те ще бъдат ползвани от Сдружение "Планини и хора - асоциация на планинските водачи в България" само за връзка с вас и няма да бъдат показвани публично или предоставяни на трети страни!
Посетете и страницата ни във Facebook